torstai 7. heinäkuuta 2016

Taustajoukkojen esittely: Terhi Martikainen

1. Nimi, ikä, asuinpaikka: Terhi, 29v, Lempäälä

2. Roolini tiimissä: Some- ja huoltotyttö, erityisesti ensi mainittu.

3. Miksi pyöräily? Tutut turkulaiset hiihtäjäpojat harrastivat pyöräilyä ja itsekin päätin kokeilla sitä 16-vuotiaana hiihdon kesätreenimuotona. Sain parhaan mahdollisen opin lajin saloihin TVC:ssä Laineen Samun ja Maarian hoivissa ja äkkiä kävikin niin päin, että hiihdosta tuli pyöräilyn talvitreenimuoto ja laji vei mennessään. Eniten pyöräilyssä kiehtoo sen tarjoama mahdollisuus mennä ja nähdä erilaisia paikkoja, liikkua nopeammin kuin juosten tai suksilla, mutta kuitenkin paikoissa joihin vaikkapa autolla ei aina pääse. 

4. Miksi GIF-Chebici? Olin ollut jo useita vuosia vanhan Chebici-Iskun huoltotyttöhommissa ja kun uusi tiimi syntyi GIF:n alle, taisin siirtyä mukana muun kaluston kaupanpäällisenä :)

5. Minä kolmella sanalla kuvattuna: impulsiivinen, pikkutarkka, itsepäinen


6. Paras hetkeni pyöräilyn parissa: Yksittäistä parasta hetkeä on mahdoton nimetä. Harrastus on tuonut elämääni mahtavia ihmisiä, vienyt hienoihin paikkoihin sekä kasvattanut ja opettanut paljon erityisesti epäonnistumisten sekä varsin lukuisten loukkaantumisten kautta. Yksi hienoimmista hetkistä tulee kuitenkin oletettavasti eteen elokuun 7. päivä, kun ystäväni Lotta starttaa matkaan uransa ensimmäisissä olympialaisissa. Yhteisten (kilpailu)vuosien ja kokemusten jälkeen tuntuu uskomattoman hienolta seurata ja elää mukana, kun toinen pyöräilee unelmaansa maailman huipulla. 

Lisää Terhistä voit lukea omasta blogistaan.


Onnellisena kisacomebackin jälkeen SM-maantiellä heinäkuussa 2016.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti