torstai 7. heinäkuuta 2016

Taustajoukkojen esittely: Antti Tuukkanen

1. Nimi, ikä, asuinpaikka: Antti, 37v, Kokkola

2. Roolini tiimissä: Joukkueenjohto, huolto, puuhamies

3. Miksi pyöräily? Pyöräily tuli elämääni isäni kautta joka ajoi itsekin kilpaa aikoinaan. Jo 6-vuotiaana oli selvää mitä tulen harrastamaan. Tänä päivänä pyöräily on minulle enemmänkin elämäntapa ja tietenkin velipoikaa kompaten "Rakkaudesta lajiin".

4. Miksi GIF-Chebici? Kokkolan GIF:llä on pitkät perinteet ja pyöräily onkin ollut aina suosittu laji Kokkolassa. 2014 veljeni Mikko aloitti puheenjohtajana GIF:ssä ja mietimmekin miten hommaa voisi lähteä kehittämään. Saimmekin oman seudun ajajista kerättyä 7 hengen Elite ryhmän. 2015 kuviot lähtivät kasvuun ja saimme taustavoimaa sekä lisää kokemusta etelän suunnalta. Chebici oli todella hyvä vaihtoehto. Rautun Vesalla on pitkä historia Suomen huippupyöräilyn saralta eikä asiaa tarvinnut pitempään miettiä. Kuten kuluva kausi on näyttänyt niin homma toimii.

5. Minä kolmella sanalla kuvattuna: Kilpailuhenkinen, ahkera, rehellinen

6. Paras hetkeni pyöräilyn parissa:  Hetkiä on monia ja yksittäistä tapahtumaa on vaikea nostaa esiin. Ensimmäinen 10km tempo 9- vuotiaana on jäänyt mieleen. Ajoin itkien koko matkan, kun en saanut happea ja isä vain sanoi että "pole vaan". Silloin tajusin kuinka rankka laji pyöräily on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti