GIF Maasto Cup

GIF käynnistää Kokkolassa 5 kilpailusta koostuvan maasto-cupin. Tavoitteena on tarjota lajin harrastajille kilpailutoimintaa ja kerätä myös lajista kiinnostuneita lapsia ja nuoria kisoihin kokeilemaan miltä ajo metsäpoluilla maistuu. Osallistua voi myös ilman kilpailulisenssiä ja sarjoja löytyy alle 10-vuotiaista lähtien. Junioreille osallistuminen on ilmaista, aikuisille 5€ / osakilpailu.

Ensimmäinen kisa on 11.5. Santahaassa klo 18.00 alkaen. Lähtö ja maali sijaitsevat Santahaan hiihtoladun parkkipaikan läheisyydessä. Ilmoittautuminen kisaan aukeaa paikan päällä klo 17.30 ja ilmoittautua voi myös ennakkoon sähköpostin kautta: gifmtbteam@gmail.com. Sinne voi myös osoittaa kisaa koskevat kyselyt, joihin yritämme vastata mahdollisimman nopeasti. Lisäksi kisoista löytyy tietoa GIF MTB:n Facebook-sivuilta ja jokaisesta kisasta tulee myös tapahtuma Facebookiin. 

Kisojen ajankohdat ja paikat: 
11.5. Santahaka
- kisasivu Facebookissa: https://www.facebook.com/events/107089273185840/
- tulokset, kuvia ja kisaraportti 

15.6. Patamäki
13.7. Laajalahti
10.8. 
14.9. 

Kahden viimeisen kisan osalta kisapaikka ratkeaa kesän aikana. Alustavat suunnitelmat niille on, mutta niistä ilmoitellaan lähempänä tarkemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti