lauantai 21. toukokuuta 2016

Killin Kaivin kortteli 21.5.2016

Tiimin kotimainen kilpailukausi jatkui tänään KK-kortteliajoilla Hervannassa. Kilpailussa ajetaan varsin teknistä reittiä koulukeskuksen piha-alueella ja perinteisesti kisaa ovat värittäneet irtiottoyritykset ja voitto on usein ratkottu pienen ryhmän kesken. GIF-Chebici oli matkassa kuuden miehen voimin ja viivalla olivat Jarkko, Marco, Lauri, Timo, Arttu ja Rasmus.

Miesten kisamatkana oli tunti + viisi kierrosta ja kilpailu vauhdikkaasti käyntiin heti ensimmäisen neutraalikierroksen jälkeen. Heti alusta lähtien nähtiin useita irtiottoyrityksiä, joista vahvimmat TWD-Länkenin toimesta. Ensimmäiset vaarallisemman irtioton sai aikaan viime vuoden voittaja Juho Hänninen (TWD) ja hän saikin ajaa yksin hatkassa useiden kierrosten ajan. Juho ajettiin kuitenkin kiinni hyvissä ajoin ja pian kiinniajon jälkeen lähti kisan ratkaiseva irtiotto, jossa olivat mukana meiltä Jarkko, sekä TWD:n Samuel Pökälä ja Jaakko Hänninen. Kolmikko ajoi yhdessä muutaman kierroksen, jonka jälkeen taktikointi oli liikaa Jarkolle ja TWD:n kaksikko jäi keskenään ratkomaan kilpailun voittoa.

Kilpailun voittajaksi ajoi lopulta Pökälä ennen Jaakko Hännistä. Kolmas sija jaettiin takaa-ajoryhmän kesken, jossa oli mukana kaksikon mukana ajanut Jarkko sekä Lauri. Kolmannesta sijasta kirittäessä vahvin oli TWD:n hyvän päivän täydentänyt Juho Hänninen ja Laurin osaksi jäi tällä kertaa neljännen sijan pokkaaminen. Kärkikymmenikköön ylsivät myös Jarkko (7.) ja Marco (9.). Muut joukkueen ajajista ajettiin otettiin kisasta sivuun ylösajettuina.

Aktiivisesta ajosta huolimatta parannettavaa jäi vielä tuleviin kisoihin. Seuraava mahdollisuus koittaa kuitenkin heti huomenna myös Tampereella kilpailtavassa Rosendahl GP:ssä. Useampi joukkueen ajajista on aiempina vuosina viihtynyt hyvin Pyynikin rinteillä ja olemme valmiita haastamaan alkukauden kisoja hallinnutta TWD-Länkeniä todenteolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti