keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Gutzy ja GIF-Chebici Team yhteistyöhön



Gamlakarleby IF:n miesten maantiepyöräilyn elitejoukkue GIF-Chebici Team liittyy kaudelle 2017 Gutzyn tiimiin. Yhteistyön myötä joukkue saa käyttöönsä myös sen kilpailijoiden käyttämät markkinoiden parhaat tuotteet kestävyysurheiluun. Näin joukkueen urheilijoille pystytään takaamaan ensiluokkaiset edellytykset energiansaantiin niin harjoituksissa kuin kilpailuissa. Gutzyn valikoimasta löytyvät erityisesti kestävyysurheilijoiden tarpeisiin kehitetyt urheilu- ja palautusjuomat sekä energiageelit ja -patukat.

”Pääsimme käyttämään ja testaamaan Gutzyn tuotteita jo kauden 2016 aikana ja olemme innoissamme voidessamme syventää yhteistyötä alkavalla kaudella. Uudella yhteistyömuodolla on mahdollista tukea myös GIF ry:n junioritoimintaa ”, kertoo GIF-Chebici Teamin joukkueenjohtaja ja GIF:n pyöräilyjaoston puheenjohtaja Mikko Tuukkanen.

"Pyöräily on kestävyysurheilun aatelia kestonsa, monipuolisuutensa ja raakuutensa vuoksi. Gutzy- tuotteet on suunniteltu erityisesti pitkäkestoisiin koviin lajeihin ja pyöräily on näin ollen luonteva osa yhteistyökuvioitamme. Gutzy kotimaisena tuotemerkkinä haluaa olla omalta osaltaan mukana auttamassa suomalaista pyöräilyä kohti maailman huippua. Se onnistuu vain parhailla resursseilla ja kovalla kotimaisella kilpailulla. GIF-Chebicin kautta pääsemme myös tukemaan junioritoimintaa, jonka pohjalle tulevaisuutta voidaan rakentaa", kertoo Jori Pennanen, Polar Pharma Oy:n toimitusjohtaja yhteistyöstä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti